Samsung Galaxy A23 5G, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikasyon web sitesinde görüldü ve yakında piyasaya çıkıyor.

Samsung akıllı telefon, cihazın birden fazla depolama seçeneğiyle geleceğini düşündüren çeşitli model numaralarıyla ortaya çıktı. Cihaz ayrıca BIS India ve Geekbench dahil olmak üzere diğer sertifika web sitelerinde de yer aldı. Telefonun 4GB RAM ile eşleştirilmiş Snapdragon 695 işlemcisi tarafından desteklenmesi bekleniyor.

Model numaraları, yaklaşmakta olan akıllı telefonun üç model ve depolama seçeneğiyle geleceğini gösteriyor. FCC listesine göre Galaxy A23 5G, 25W hızlı şarjı destekleyecek ve arkada üçlü veya dörtlü kameralara sahip olacak. Akıllı telefon ayrıca 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarıyla Wi-Fi bağlantısı sunacak.

Bluetooth 5.0 ve NFC desteği de sunacak. Adından da tahmin edebileceğiniz gibi Galaxy A23 5G, bir 5G akıllı telefon olacak ve birden fazla 5G bandı sunacak. Listeye göre, Samsung Galaxy A23 5G, 4 GB RAM’e sahip bir Snapdragon 695 işlemci tarafından desteklenecek. Akıllı telefon, OneUI 4.1 ara yüzüne dayalı olarak Android 12’yi çalıştıracak.

Samsung akıllı telefonun 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve iki 2 megapiksel makro ve derinlik sensöründen oluşan dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olabileceği düşünülüyor. Önde ise 13 megapiksellik selfie kamerası yer alabilir.