TEKNOLOJİ

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, önümüzdeki yılın Ocak ayının başlarında Galaxy S21 serisini normalden daha erken bir şekilde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son söylentilerle birlikte bu serinin S Pen desteğine de sahip olabileceği belirtildi. Kısa süre önce ortaya çıkan yeni bir Galaxy S21 sızıntısı, gelecek yıl Samsung’un Galaxy Note 21 serisini piyasaya sürmeyeceği belirtilmektedir.

Akıllı telefonlar konusunda bir uzman olan Max Weinbach, Galaxy S21 serisinin neredeyse tüm özelliklerinin ortaya çıkmasının ardından Twitter üzerinde bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda, Samsung’un 2021 yılında tanıtacağı telefonların listesi yer aldı. Bu listede S21 FE, S21, S21+, S21 Ultra, Z Fold 3, Z Flip 3, ve Z Fold FE modelleri yer alıyor.

Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırıyor mu?

Max Weinbach, paylaştığı tweete bir ekleme yaptı. Yaptığı bu eklemede listede yer alan akıllı telefonlardan üç tanesi için Samsung’un S Pen desteği sunacağını belirtti. Eğer bu iddia doğruysa, muhtemelen bu üç model Galaxy S21 Ultra, Z Flip 3 ve Z Fold 3 cihazları olacaktır. Yani tüm Galaxy S serisinin “S Pen” desteğine sahip olmasını beklememek gerekiyor. Böylece S Pen, Note serisinin imza özelliği olmaktan da çıkıyor gibi görünüyor.

Listede Galaxy Note 21 serisi yer almıyor. Peki bu cihazları daha sonraki senelerde de görmeyecek miyiz? Galaxy Note serisinin sonu mu geldi? Buna benzer birçok sorunun cevabını elbette merak ediyorsunuz ancak bu soruların şu an için henüz net bir açıklaması yok. Çünkü Galaxy S serisine kalem desteğinin geleceği haberi bile şu anda sadece “söylenti” olarak karşımızda. Yani Samsung tarafından resmen doğrulanmadığı sürece bunlar sadece spekülasyon olarak kalacaktır.

Galaxy Note serisinin büyük bir kullanıcı kitlesi var. Özellikle iş insanları tarafından toplantılar sırasında veya günlük hayatta iş ile ilgili çeşitli notlar almak için güzel bir mobil cihaz olarak tercih ediliyor. Eğer bu söylentiler doğruysa ne yazık ki Galaxy Note serisinin sonu geliyor gibi görünüyor. Her geçem gün gelişen mobil cihaz sektöründe Samsung’un amiral gemisi serilerini tek bir seriye indirgemesi aslında pek de mantıksız değil.

“Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir