TEKNOLOJİ

Samsung, iPad Mini’ye Rakip Olacak Bir Tablet Çıkarıyor

Samsung’un yakında çıkacak olan tableti, belirli temel özelliklerle birlikte FCC web sitesinde yer aldı. Samsung Galaxy Tab A4’ler daha önce Bluetooth SIG’de ve Wi-Fi sertifika web sitelerinde yer almıştı. FCC listesi artık tabletin yakında tanıtılabileceğini gösteriyor. Sertifika sitesi, diğer özelliklerin yanı sıra ekran boyutu, pil özellikleri ve yazılım gibi bazı Galaxy Tab A4s özelliklerini de ortaya koyuyor. Maalesef, tabletin tasarımını ortaya koyan herhangi bir sızdırılmış görüntü görmedik.

Samsung Galaxy Tab A4s FCC listesi, tabletin 8.39 inç ekrana sahip olacağını söylüyor. Çözünürlük, panel türü gibi diğer ekran ayrıntılarını maalesef göremiyoruz. Galaxy Tab A4s, 15W hızlı şarj desteğiyle birlikte bir tablet için oldukça küçük olan 4.860mAh pil ile gelecek. Bunun dışında, liste tabletin 201.9mm x 124.4mm boyutunda ve Android 9.0 Pie sürümünde çalıştığını gösteriyor.

Tablet ilk olarak Bluetooth SIG web sitesinde SM-T307U model numarasıyla ortaya çıktı. Bluetooth listesi, cihazın Bluetooth 5.0, çift bantlı Wi-Fi ve GPS alacağını ortaya koydu. Tab A4’lerin bazı varyantları da LTE bağlantısını destekleyecek. Ancak bu yalnızca ABD ve diğer birkaç pazarla sınırlı olabilir. Şu an itibariyle, Samsung tablet hakkında hiçbir tanıtım görseli veya yazısı yayınlamamış durumda. Söylentiler doğruysa, tablet CES 2020 sırasında duyurulabilir.

Galaxy Tab A4s, Samsung’un bu yıl tanıtacağı tek tablet değil. Samsung kısa süre önce dünyanın 5G‘yi destekleyen ilk tableti olacak Galaxy Tab S6 5G’yi piyasaya süreceğini doğruladı. Samsung, 2019 yılında 6.7 milyondan fazla 5G destekleyen telefon sattığını açıkladı. Bunun yanında şirket 2020’de Galaxy Tab S6 5G’den başlayarak 5G’yi daha fazla cihaza getirmek istiyor.

Samsung Galaxy Tab A4s Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Beklenen Fiyat: 305$
Tanıtım Tarihi: 20-Şubat-2020 (Beklenen Tarih)
RAM ve Depolama: 3 GB RAM / 32 GB dahili depolama
Cihaz Durumu: Söylenti
Kaynak: 
https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-tab-a4s-fcc-specifications

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir