ÖZEL ÖNERİ

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

Penis protezi iktidarsızlık sorununu tamamen ortadan kaldıran cerrahi bir tedavi yöntemidir. Penisin içine yerleştirilen bir protez çubuk ereksiyonu sağlama görevini üstlenir. Doğal olarak bir penis implantı ile ereksiyonun hem zamanlamasını hem de süresini doğrudan kontrol edebilirsiniz. Genellikle Penis protezi implantı boşalmayı veya orgazmı engellemez. Cerrahi sertleşme sorunu tedavisi minimal invaziv olarak kabul edilir.

 Sertleşme Sorunu Tedavisi İçin Penis Protezi Ameliyatı

 Penis protezi implantasyonu genellikle kısa bir hastanede kalış süresi ile gerçekleştirilir. Hastalar genellikle işlemden önceki sabah tedavi yatırılır ve 48 saat içinde taburcu edilirler. Ameliyat genel veya spinal anestezi altında yapılır, bu nedenle herhangi bir ağrı hissetmezsiniz. Enfeksiyon riskinizi azaltmak için size bir antibiyotik reçete edilebilir.

 İşlemden önce üroloğunuz işlem sırasında neler olacağını ve buna nasıl hazırlanabileceğinizi ayrıntılı olarak açıklamalıdır. İşlemden sonra üroloğunuz enfeksiyonu önlemek için ağrı kesiciler ve antibiyotikler reçete edebilir. Ameliyat öncesi ve sonrası bakım hastadan hastaya değişebilir. Özel tedavi planınızı doktorunuzla görüşmelisiniz. Pek çok hasta ve partneri sertleşme sorunu tedavisi Mutluluk Çubuğu implantından çok memnundur.

 Protezi Dışarıdan Görülebilir mi?

 Penis protezi ameliyatı olan erkeklerde, sadece penisin alt kısmının skrotumla birleştiği yerde küçük bir yara izi görebilir. Yani diğer insanlar bir erkeğin şişirilebilir bir penis protezine sahip olup olmadığını anlayamazlar. Örneğin, çoğu erkek soyunma odasına veya umumi tuvalete gitmekten utanmaz.

 Penis Protezi Kullanımı Her Açıdan Fark Yaratır

 Mutluluk çubuğu şişirildiğinde, tıpkı doğal bir ereksiyon gibi, protez çubuklar penisinizi sertleştirir ve kalınlaştırır. Çoğu erkek, ereksiyona gelme sürelerini normal ereksiyonlarından daha kısa olarak değerlendirir. Yani saniyeler içerisinde sert bir penise sahip olmak mümkündür. Ayrıca daha yeni modellerde penisin uzunluğunu, kalınlığını ve gücünü artırabilen silindirler bulunur. Yani Penis protezi sayesinde sadece mükemmel ereksiyon olma yeteneği değil, bunun yanında eskisine oranla daha büyük bir penise sahip olmakta mümkündür.

 Penis Protezi Ameliyatı Sonrası Seks Hayatı

 Ameliyattan sonra sağlık muayenesi ile mutluluk çubuğu antrenmanları başlar. Ameliyattan sonraki ikinci hafta doktorunuz muayene sırasında penis protezini şişirecektir ve sonrasında evde yapacağınız sertleşme eğitimine başlanacaktır. 1. ayın sonunda dikişlerin tamamen kapanması ile penisin istenilen dış görünümü sağlanır.

 Yaklaşık 6 hafta sonra cinsel ilişkiye hazırlık tamamlanır. Bu andan sonra ereksiyon penis protezi ile tamamen garanti altına alınır. Protezi istediğiniz zaman sertleştirebilir ve tam kontrol ile söndürebilirsiniz. Bunu akılda tutarak, hiçbir kısıtlama olmadan ve iktidarsızlık endişesi yaşamadan özgüven ile istediğiniz kadar seks yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir