TEKNOLOJİ

Xiaomi, 200W Hızlı Şarj Destekli Akıllı Telefon Geliştiriyor

Xiaomi, mevcut amiral gemisi akıllı telefon modellerinin bazılarında 120W kablolu hızlı şarj desteğini halihazırda sunmaktadır. Bununla birlikte Çinli teknoloji devi, gözünü daha da yukarılara çevirmiş durumda. Bu doğrultuda Xiaomi, 200W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olan bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışmaktadır.

Söylentilere göre söz konusu bu akıllı telefon modelinde ters kablosuz şarj özelliği de mevcut olacak. Bununla birlikte cihazda 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alacak. Aynı zamanda yine söylentilere göre bu model 2021 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Buna ek olarak bu modelin Xiaomi Mi 11 Ultra olma ihtimali de oldukça yüksek gözüküyor.

Xiaomi, Mi 10 Ultra modelinde de oldukça yüksek hızlı bir şarj teknolojisi tercih etmişti. Dolayısıyla beklenen Mi 11 Ultra modelinin söz konusu 200W hızlı şarj özelliğine sahip olmasını bekleyebiliriz. Bu konuda henüz şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya çıkan bilgiler bu duruma işaret etmektedir.

Aynı zamanda geçen yıl tanıtılan Mi 10 Ultra modeli, 2020 yılının en hızlı şarj desteğine sahip olan modeli olmuştu. Bu unvana 120W hızlı şarj desteği ile birlikte ulaştı. Yaklaşan yeni nesil modelin elbette daha iyi bir hızlı şarj desteğine sahip olması beklenir. Dolayısıyla söylentiler ve bilgiler ışığında karşımıza çıkan bu bilgiler yüksek ihtimalle gerçeğe dönüşecek.

Şimdiye kadar 120W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olan birkaç model gördük. Bu cihazlar farklı markalar tarafından tanıtıldı. Vivo iQOO 7 ve Red Magic 6 Pro, Xiaomi’de gördüğümüz 120W hızlı şarj desteğine sahipti. Şimdi ise çok daha hızlı bir teknoloji karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte bu konuda yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

“Xiaomi, 200W Hızlı Şarj Destekli Akıllı Telefon Geliştiriyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir