TEKNOLOJİ

Xiaomi Mi MIX Alpha, Snapdragon 865 Yonga Setiyle Güncellenecek

Xiaomi 2019’un Eylül ayında etkileyici bir konsept akıllı telefon olan Xiaomi Mi MIX Alpha modelini duyurmuştu. Bu modelde cihazın büyük bir bölümünü kaplayan surround ekran teknolojisi yer alıyordu ve bu sayede oldukça dikkat çekti.

Bu yılın başlarında Xiaomi tarafından düzenlenen bir iş konferansı sırasında, Mi MIX Alpha’nın seri üretime hazır olduğu belirtilmişti. Bugün ortaya çıkan rapora göre Xiaomi’nin Bilim ve Teknoloji Parkı adı verilen yerde akıllı telefonu birkaç donanım güncellemesi ile sergilediği belirtildi.

Xiaomi Mi MIX Alpha için Çin’de yaklaşık 19.999 Yuan fiyat etiketi belirlenmiş durumda ve bu fiyat ortalama 2.885 dolara denk geliyor. Şunu belirtmekte fayda var, akıllı telefon henüz şirketin kendi ülkesi Çin’de satın alınamıyor. Bu konu hakkında ilerleyen gün ve haftalarda kayda değer bir gelişme bekliyoruz.

Güncellenmiş varyant SA/NSA bağlantı teknolojisine sahip 5G desteği ile birlikte geliyor. Ayrıca Qualcomm’un en yeni yonga seti olan Snapdragon 865 cihaza güç veriyor. Konsept akıllı telefon ilk duyurulduğunda Snapdragon 855 Plus yonga setini kullanıyordu.

Xiaomi Mi MIX Alpha 5G, 2250 x 2088 piksel çözünürlüğe sahip 7.92 inç ekran ile geliyor. Bu ekran S-AMOLED ve altında ekran içi parmak izi okuyucusu barındırıyor. Cihaz güncel Android 10 işletim sistemi tabanlı MIUI 11 arayüzü ile çalışıyor. Akıllı telefon 12GB RAM ve 512GB dahili depolama alanı sunuyor.

Cihazın arka tarafında 108MP ana kamera, 12MP ve 2x zoom desteğine sahip telefoto lens, 20MP ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Telefon, 40W hızlı şarj desteğine sahip 4.050mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir