TEKNOLOJİ

Xiaomi, MIUI Güncellemeleri için Poco F1 Kullanıcılarını Beta Testlerini Davet Etti

Xiaomi’nın yeni piyasaya sürülen Poco F1’i, Pocophone cihazları için özelleştirilmiş yeni bir MIUI sürümü ile geliyor. “Poco için MIUI” olarak adlandırılan Android cilt, orijinal MIUI’nin yanı sıra stok Android’in daha temiz ve performans odaklı bir arayüz sunmasını sağlıyor.

Poco F1’in bu ayın 29’unda satışa sunulması ve Poco için MIUI’nin sürekli iyileştirilmesini sağlamak üzere ayarlanmış olması nedeniyle, Xiaomi şimdi beta testlerini aynı şekilde davet ediyor. MIUI Forumundaki yazı, geliştiricilerin daha iyi bir arayüz oluşturmasına yardımcı olacak bu testçilerin geri bildirimlerinin önemini vurgulamaktadır. Bu, Xiaomi’nin bu yılın sonuna kadar üç aylık güvenlik güncellemelerini ve Android Pie güncellemelerini sunma taahhüdüyle aynı doğrultuda.

Sonuç olarak, Xiaomi bu test programına katılmak için dünyanın dört bir yanından gelen meraklıları davet etti. Bunun nedeni, Xiaomi’nin yalnızca Hindistan’da değil, toplam 50 pazarda Poco F1’i başlatmanın cesur adımını atmasıdır. Poco için MIUI, Poco F1 için yalnızca piyasaya sürüldüğünden, beta testi için uygun olan tek cihaz. Bir beta testçisi olarak son başvuru tarihi 12 Eylül’dir. Başvurular önümüzdeki üç gün boyunca gözden geçirilecek ve sonuçlandırılacaktır.

poco-f1-launcher-2

Uygulamak için, MIUI Forum uygulamasını Google Play Store’dan (ücretsiz) indirmelisiniz. Uygulamayı açtıktan sonra ana ekranda “Recruitment”a dokunmalı ve cihazınızla ilgili bilgileri doldurmalısınız. Test programı için seçildiyse, kullanıcılar uygulamanın içinden doğrudan bir mesajla bilgilendirilir. Güncellemeyi yüklemek için Poco F1’inizin önyükleyicinizin kilidi açılmış olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Bu testçiler, MIUI ile ilgili resmi etkinliklere erişim, MIUI geliştiricileriyle doğrudan iletişim ve günlük güncellemeler gibi özel avantajlar ile ödüllendirileceklerdir. İstisnai sanatçılara da özel teşvikler ve ödüller verilecektir.

Dolayısıyla, bir Poco F1 satın almayı planlıyorsanız, güncellemeler için bir beta testçisi olarak uygulamayı seçebilirsiniz. Ancak, bu güncellemelerin çok kararlı olmayabileceğini ve günlük kullanımınızı engelleyebileceğini unutmayın. Ancak, yüksek performanslı akıllı telefonu satın alıp almayacağınızı merak ediyorsanız, ilk izlenimlerimiz size iyi bir fikir vermelidir.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir