iPhone 12 Pro modeli yenilendi ve yeniden satışa sunuldu. İşte, Apple iPhone 12 Pro fiyatı ile özellikleri!

Apple bugün, Nisan ayının başından bu yana ilk kez ABD’de sertifikalı yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin stokunu yeniledi. 759 dolardan başlayan fiyatlarla çeşitli depolama kapasiteleri ve renk seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Apple’ın online mağazası şu anda Altın, Gümüş, Grafit ve Pasifik Mavi renk seçenekleriyle 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanına sahip yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerini satışa sundu. Bugün verilen siparişlerin önümüzdeki hafta teslim edileceği tahmin ediliyor ve mağazadan teslim alma seçeneği de belirli Apple Store konumlarında geçerli.

iPhone 12 Pro Ekim 2020’de ilk piyasaya sürüldüğünde, fiyatı 999 dolardan başlıyordu. Yani yenilenmiş halinin fiyatı yaklaşık %15 indirimli oldu. Apple, geçen yıl iPhone 13 Pro piyasaya çıktığında iPhone 12 Pro’nun yeni satışını durdurmuştu.

Yenilenmiş iPhone 12 Pro modellerinin tümü kilitsizdir ve SIM’sizdir. Tüm yenilenmiş iPhone’lar yeni bir pil, yeni bir kapak ve bir USB-C – Lightning kablosunu içeren yeni bir beyaz kutu ile birlikte gelir. Yenilenmiş tüm iPhone’lar, Apple’ın standart bir yıllık garantisi kapsamındadır ve genişletilmiş AppleCare+ kapsamı için uygundur.

Apple, yenilenmiş iPhone’larının kapsamlı bir şekilde test edilip temizlendiğini ve bize göre bunların yepyeni iPhone’lardan neredeyse ayırt edilemez olduğunu söylüyor. Sertifikalı yenilenmiş bir iPhone ile göze çarpan tek fark, daha sade bir kutuda gelmesidir.

iPhone 12 Pro’nun iPhone 11 Pro’ya kıyasla önemli yeni özellikleri arasında düz kenarlı yeni tasarım, A14 Bionic çip, 5G desteği, MagSafe, Ceramic Shield ön kapağı ile geliştirilmiş dayanıklılık, LiDAR Tarayıcı ve kamera iyileştirmeleri yer aldı.