OnePlus Ace Pro akıllı telefon sonunda göründü! İşlemcisi, kamerası ve diğer detayları belli oldu. İşte yeni OnePlus cihazının tüm özellikleri!

OnePlus Ace Pro modelinde amiral gemisi bir yonga seti ve 16 GB RAM belleğe yer verildi. Çinli şirket, 3 Ağustos’ta OnePlus 10T modelini ve OxygenOS 13 işletim sistemini ilk kez tanıtacak. Bu cihaz, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacak. Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon’u bir başka OnePlus telefonunda daha göreceğiz. O da; OnePlus Ace Pro olacak.

Digital Chat Station’a göre OnePlus Ace Pro adlı cihaz Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile yolda ve ayrıca 16 GB RAM ve 150W hızlı şarja sahip olacak. Markanın bir telefona iki farklı isim verme geçmişi göz önüne alındığında, OnePlus Ace Pro’nun aslında 10T olduğunu varsayabiliriz.

Varsayımlarımız doğruysa, bu, OnePlus 10T’nin 150W hızlı şarja sahip olabileceği anlamına gelir; bu, şu anda tamamen bağımsız başka bir akıllı telefon markası olan Realme tarafından yalnızca birkaç akıllı telefonda mevcut olan bir özelliktir.

16 GB RAM seçeneği, tüm OnePlus hayranları için iyi bir haber. Şimdiye kadar şirketten bu kadar yüksek bellek seçeneğine sahip bir cihaz görmedik, yani OnePlus 10T bu özelliği sunan özel bir akıllı telefon grubuna katılabilecek.

Ace Pro ve 10T’nin tamamen farklı olma olasılığı da var. Bununla birlikte, OnePlus’ın yeniden adlandırma politikasını görmezden gelsek bile, tedarik zincirindeki kısıtlamalar ve bu zor zamanlarda tüm endüstrinin yaşadığı üretimdeki kısıtlamalar göz önüne alındığında, şirketin aynı anda iki ayrı amiral gemisi üzerinde çalışma kapasitesine sahip olduğundan şüpheliyiz.