OTO HABER

Formula 1 Eifel GP 2020 Yarışı Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?

Formula 1 heyecanı bu hafta sonu da Eifel GP 2020 yarışı ile devam ediyor. F1 yarışlarını yakından takip eden kişiler de bu yarış için şüphesiz heyecanlanıyordur. Almanya’nın Nürburg kentindeki Nürburgring pistinde düzenlenecek olan “bu yarış; saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir?” sorusunun yanıtını bu yazımızda sizlere veriyor olacağız.

27 Eylül’de Rusya’daki Sochi Autodrom pistinde düzenlenen Rusya GP yarışını Mercedes pilotu Valtteri Bottas kazanmıştı. Oldukça heyecanlı geçen bu yarıştan sonra bakalım bu hafta da nefesleri kesen bir yarış görebilecek miyiz? Bu sorunun cevabını TSİ 15.10’da başlayacak olan Eifel GP 2020 yarışında göreceğiz. Peki 11 Ekim 2020 Pazar günü düzenlenecek F1 yarışını hangi kanal üzerinden nasıl izleyebilirsiniz? İşte bu sorunun cevabı da aşağıda yer alıyor.

Formula 1 Eifel GP 2020 Yarışı Hangi Kanalda ve Nasıl İzlenir?

Türkiye’de Formula 1 yarışları S Sport kanalı tarafından yayınlanıyor. Yayın haklarını elinde bulunduran spor kanalı, her yarışta ünlü spiker Serhan Acar ile karşımıza çıkıyor. Serhan Acar’ın heyecanlı anlatımı ile birlikte birçok platform aracılığıyla S Sport kanalı üzerinden bütün Formula 1 yarışlarını izleyebiliyorsunuz.

Bugün düzenlenecek olan Eifel GP yarışı da yine S Sport üzerinden izlenebiliyor. Bu kanal ücretli platformlarda yer alıyor. D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu, Kablo TV ve Vodafone TV platformları üzerinden S Sport kanalını izleyebiliyorsunuz. Bazı platformlarda S Sport kanalı için spor paketi almanız gerekebiliyor. İlgili platformlarda S Sport kanalının sırası da aşağıdaki gibi:

  • D-Smart – 78. Kanal
  • Turkcell TV+ – 77. Kanal
  • Tivibu – 73. Kanal
  • Kablo TV – 240. Kanal
  • Vodafone TV – 11. Kanal

Bununla birlikte Formula 1’in kendi yayın hizmeti de bulunuyor. Formula 1 yönetimi, F1 TV Pro isimli yayın hizmeti ile birlikte F1 yarışlarını ve yarış değerlendirmelerini canlı olarak sunuyor. Türkçe anlatım seçeneği bulunmayan F1 TV Pro hizmetine Formula 1’in internet sitesi üzerinden veya özel olarak geliştirilmiş F1 TV mobil uygulamasından erişebiliyorsunuz. F1 TV Pro’nun aylık €7,99 olan üyelik ücreti, yıllık planda ise €64,99 olarak karşımıza çıkıyor.

“Formula 1 Eifel GP 2020 Yarışı Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir