TEKNOLOJİ

OPPO, Ekim Ayında Akıllı TV Pazarına Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

Piyasaya sürdüğü rekabetçi akıllı telefon modelleri ile tanıdığımız OPPO, akıllı bileklik ve akıllı saat kategorisinden sonra şimdi de Ekim ayı itibariyle Akıllı TV pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirket, bugün düzenlediği bir etkinlikte yaptığı açıklama ile şirketin yakın zamanda yeni akıllı televizyon modelleri tanıtacağı belirtildi.

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, Aralık 2019’da düzenlenen OPPO INNO konferansında bir ekosistem inşa etme planları olduğunu açıklamıştı. Aynı ayda, şirketin yakında akıllı TV’leri piyasaya süreceği iddia edilmişti. Çinli şirket, bu planını şimdi devreye sokmuş durumda ve farklı ürün kategorilerinde yeni cihazları tanıtmaya başladı.

OPPO TV modelleri son zamanlarda ortaya çıkan sızıntılar ile biraz da olsa detaylanmaya başladı. Özellikle OPPO TV’ler ve bunların uzaktan kumandaları, sırasıyla 3C ve Bluetooth SIG sertifikalarını aldı. Tanıtım tarihine kısa süre kalan akıllı televizyonlara dair daha fazla ayrıntıların ilerleyen günlerde ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Alınan bu sertifikaların ortaya koyduğu detaylara göre, OPPO akıllı televizyon modelleri AOC, Envision ve Philips markalarının televizyon operasyonunun ana şirketi olan TVP Display Technology (Xiamen) Co. Ltd. tarafından üretilecek. Karşımıza 10 farklı model numarasına sahip cihazlar çıkacak. Bu cihazların her biri 55 inç ve 65 inç olmak üzere iki farklı boyutta piyasaya sürülecek.

Uzaktan kumandalarında ise model numaraları sırasıyla RC-001D ve BRC-004A olacaktır. Cihazlara dair bilinen tüm detaylar bu şekildedir. Geri kalan teknik özellikleri ilerleyen günlerde veya resmi tanıtım etkinliğiyle birlikte öğrenmiş olacağız. Ekim ayında tanıtılacak cihazların ilk olarak Çin’de olmak üzere tanıtımdan birkaç gün sonra satışa çıkmasını bekleyebiliriz.

“OPPO, Ekim Ayında Akıllı TV Pazarına Giriş Yapmaya Hazırlanıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir