Geçtiğimiz aylarda Google çalışanının yanlışlıkla cihaz prototipini unutmasından sonra Google Pixe 7 Pro’nun tasarımı da sızdırıldı.

Google Pixel 7 Pro tasarımı sızdırıldı

Bu yılın başlarında Google tarafından yapılan etkinlikte Pixel 7 serisi tanıtılmıştı. Şirket, yaklaşmakta olan amiral gemisi serisi için sonbahar lansman tarihini onayladı ve bazı tasarım öğeleriyle ilgili detaylar verdi. Ancak şimdi, üst seviye Pixel 7 Pro’nun prototip modeline daha yakından bakıyoruz.

İlginç bir şekilde, yaklaşmakta olan Pixel amiral gemisi modeli, tasarımının çoğunu gizleyen bir prototip kasa ile geldi. Ancak kullanıcı, arka panelin tam tasarımını sergilemek için cihazın kapaksız görüntülerini de paylaştı. Piyasaya sürülmemiş cihazın ayrıca Android 13 işletim sistemi (Tiramisu) üzerinde çalıştığı tespit edildi. Bu kişinin cihaz satışını yapan bir yetkili olduğu düşünülüyor.

Şu an itibariyle, hikaye gerçek olamayacak kadar normal görünüyor. Öte yandan Google, şu anda önyükleyicide takılı kalan Android 13 güncellemesini cihazdan temizleyen bir uzaktan silme komutu gönderdi. Pixel 7 Pro, arama motoru devinin bir sonraki amiral gemisi olacak. Google Pixel 7 Pro detayları ortaya çıktıkça, haberimizde sizlerle paylaşıyor olacağız.

İşte sızdırılan görsel: