Motorola Edge 30 Ultra, 144Hz ekrana sahip olabilir. Akıllı telefonun renk ve depolama seçenekleri ortaya çıktı! İşte tüm özellikleri…

Yakın zamanda Motorola’nın yaklaşmakta olan amiral gemisi Moto Edge 30 Ultra ile ilgili bazı söylentileri ele almıştık. Şimdi ise cihazın ekranı, depolama ve renk seçenekleriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıkardı. Öyleyse bir göz atalım.

Motorola Frontier veya Moto Edge X30 Pro isimleriyle farklı pazarlarda çıkış yapacak olan Moto Edge 30 Ultra özellikleri şöyle olacak. Cihaz 6.67 inçlik OLED bir ekrana sahip olabilir. 144Hz ekran yenileme hızını destekleyen telefonun 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor.

Bellek yapılandırması muhtemelen Qualcomm’un en yeni ve en büyük mobil işlemcisi olan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile eşleştirilecektir. Bunun dışında, cihazın Beyaz ve Gri olmak üzere sadece iki renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğine dair ipuçları sızdırıldı. Önceki bilgilere göre, amiral gemisi cihaz, 125W hızlı şarjı da destekleyen 4,5000mAh pil paketi ile gelecek.

Ana kamerası 1/1.22 inç boyutunda ve 200 megapiksel sensör barındıracak. Söz konusu kameranın Samsung ISOCELL HP1 görüntü sensörü olması bekleniyor. Arkada, 50 megapiksel ikincil sensör içeren iki ek kamera daha bulunabilir ve üçüncü sensör 12 megapiksel lens olabilir. Bu haberin şu anda hala doğrulanmadığını unutmayın, kesin bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.