GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Honor 9X Lite Adında Bir Telefonu Ortaya Çıkaran Tanıtım Afişi

V30 Lite adında bir model için geçen günlerde sertifika alan Honor, bugün bir akıllı telefonla karşımıza çıktı. İlk izlenimlere göre fotoğraf alanında iddialı gözüken yeni model 9X Lite olarak adlandırıldı.

Çinli teknoloji devi Huavei’nin alt markası olan Honor, Magicwatch 2 Limited Edition’ı tanıtarak hızlı bir giriş yapmıştı. Ayrıca V30 Lite modeli için sertifika almıştı. Şirketin hedefinin yeni bir akıllı telefon çıkarmak olduğu düşünülüyor. Bugün görülen tanıtım afişi ise düşünüleni doğruladı.

9x Lite adlı yeni modelini 2019’un Temmuz ayında çıkardığı 9X ve 9X Pro serisine ekleyecek. Ayırca yeni çıkacak olan 9X Lite modeliyle, geçen günlerde ortaya çıkan V30 Lite modelinin tasarımını da andırıyor.

Honor 9X Lite Modelini Ortaya Çıkaran Tanıtım Afişi

48 MP çözünürlüğe sahip olduğu anlaşılan Honor 9X Lite modelinin ikinci kamerasının derinlik sensöre sahip olduğu düşünülüyor. Dikdörtgen şekildeki kamerada alt kısmında bir flaş bulunuyor.

JSN-L21, JSN-L22 ve JSN-L23 model numaralarıyla listelenen Honor 9X Lite’taki en önemli özellik Google Play sertifikalarına sahip olması olacak. Bilindiği gibi Huavei ile ABD arasında çıkan ticaret savaşında Honor da etkilenmiş, nasibini almıştı ve firmanın yeni çıkardığı modellerinde Google servisleri yer almamıştı.

Honor 9X serisinde yerini alacak olan 9X Lite kendinden önceki cihazlarda da olduğu gibi HiSilicon Kirin 710F yonga setini kullanacağı düşünülüyor. Bu da cihazın Google Play sertifikalarını kullanabilmesini sağlıyor.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir