TEKNOLOJİ

Huawei, Mate X2 Modelinin Tanıtım Tarihini Açıkladı

Samsung ve Xiaomi gibi büyük şirketler, katlanabilir akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalar yürütüyor. Hatta bu iki şirket, 2021 yılında birden fazla katlanabilir model tanıtmayı hedefliyor. Bununla birlikte Huawei de yeni Mate X2 modelini yakın zamanda tanıtmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte Çinli şirket, Huawei Mate X2 modelinin tanıtım tarihini 22 Şubat olarak doğruladı.

Huawei, Weibo hesabında katlanabilir cihazın adı ve lansman tarihinin yer aldığı bir tanıtım görseli paylaştı. Bu görüntüye göre şirket, 22 Şubat 2021’de yeni nesil katlanan cihazı Huawei Mate X2’yi sergileyecek. Ancak daha önceki raporlar şirketin cihazı daha önce piyasaya süreceğini iddia etmişti.

Muhtemelen Huawei, ABD ile siyasi sorunlar nedeniyle akıllı telefonun piyasaya sürülmesini erteledi. Tanıtım görseline göre Huawei Mate X2, tasarım açısından öncekilerden biraz farklı olacak. Daha önceden tanıtılan Mate X ve Mate Xs modelleri dışa doğru katlanan yapıda geliyordu. Yeni model ise bunun aksine içe katlanan yapıda karşımıza çıkıyor olacak.

Şimdilik cihazın adı ve tanıtım tarihi dışında firma tarafından paylaşılan pek fazla detay yok. Yani tahmin edebileceğiniz gibi cihazın fiyatı ve teknik özellikleri hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak ilerleyen günlerde yeni bilgilerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bununla birlikte Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CEO’su Richard Yu bazı görüşlerini paylaştı. Richard Yu, Mate X2 modeli için “sürprizlerle dolu” ifadesini kullanarak Huawei Mate X2 modelini zaten “bir süredir” kullandığını söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

“Huawei, Mate X2 Modelinin Tanıtım Tarihini Açıkladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir