Oppo A57s ve A57e resmileşti: Farklı kameralara sahip benzer telefonlar olarak satışa sunulacaklar.

Oppo, A57 serisine, A57s ve A57e adlı iki yeni akıllı telefon ekledi. İki cihaz da özellikler bakımından birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı. Tek farkları, kamera donanımları.

Oppo A57s Özellikleri

Önce Oppo A57s hakkında konuşalım. Helio G35 SoC tarafından destekleniyor. Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 ara yüzünü çalıştırıyor ve tek bir 4GB/64GB bellek yapılandırmasıyla geliyor. Bununla birlikte, RAM genişletme özelliği, akıllı telefonun dahili depolamasını kullanarak sanal olarak 4 GB ekstra RAM eklemenize olanak tanır ve ayrıca 1 TB’a kadar depolama genişletmesi için bir microSD kart yuvasına sahiptir.

6.56 inç HD+ çözünürlükte bir LCD ekran ile geliyor. Panda Glass ile korunan bu ekran, 8 MP selfie kamerası için bir çentik içeriyor. 50 MP sensör ana kamera, 2 MP monokrom ikinci kamera ve LED flaşa sahip.

Darbelere dayanıklı cihaz NFC desteği ile geliyor. Yan kısmında parmak izi okuyucusuna sahip. Ayrıca 3,5 mm kulaklık jakı, ultra doğrusal stereo hoparlörler ve Dirac 3.0 ses sistemi ile birlikte geliyor.

33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pilden beslenen cihazın fiyatı henüz açıklanmadı. Oppo A57s, Yıldızlı Siyah ve Gök Mavisi renklerinde piyasaya çıkacak.

Oppo A57e Özellikleri

A57s ve A57e’nin benzer akıllı telefonlar olduğundan daha önce bahsetmiştik. Oppo A57e, temel olarak, stereo hoparlörü veya yerleşik NFC’si olmayan 13MP birincil kameraya sahip A57 modeli olacak. Ayrıca 5.3 yerine Bluetooth 5.2 ile birlikte gelecek.

Telefonun yalnızca 4GB RAM ve 64GB depolama seçeneği bulunacak. 175 dolarlık fiyatıyla Yeşil ve Siyah renklerinde satışa sunulacak.