Samsung Galaxy A04 Core ve Samsung Galaxy M04 özellikleri ortaya çıktı. Resmi tanıtım tarihi ne zaman? İşte detaylar!

Samsung Galaxy A04 Core ve Galaxy M04 akıllı telefonlar BIS’te tespit edildi. İki yeni modelin de tanıtım tarihi yakınlaştı. Galaxy A04’ün daha sade versiyonu olan ‘Core’ modeline ek olarak; giriş seviyesi modeli M04 de yakında piyasaya çıkıyor. Bu iki telefon da kullanıcısına ‘arama yapsa da olur’ vaadinden başka bir şey vermeyecek.

SAMSUNG GALAXY A04 CORE VE M04 ÖZELLİKLERİ

Henüz bu cihazların teknik detayları paylaşılmadı. Kısa süre önce tanıtılan Galaxy A04’ten daha ucuz bir model olacak A04 Core’un özellikleri de selefine benzeyebilir. Galaxy A04; Infinity-V çentikli 6.5 inç HD+ LCD ekrana sahipti.

Cihazın ön tarafında 5 megapiksel selfie kamerası bulunurken, arka tarafında f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan çift kamera kurulumu yer alıyordu. One UI Core 4.1 ve Android 12 işletim sistemiyle kutusundan çıkmıştı. Exynos 850 işlemcili Samsung Galaxy A04, 8GB RAM + 128GB depolama modeli ile satışa sunulmuştu.

Galaxy M04 hakkında konuşursak, iyi özelliklere ve büyük bir bataryaya sahip giriş seviyesi bir M serisi akıllı telefon olması bekleniyor.