Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin 200 Megapiksel ana kamera ile geleceği doğrulandı. İşte, akıllı telefonun tüm özellikleri!

Samsung‘un üretim ortaklarıyla Galaxy S23 Ultra telefonun 200 MP ana kamera sensörüne sahip olacağını doğruladı. Ayrıca Samsung Galaxy S23 Ultra’nın Qualcomm’un 3D Sonic Max parmak izi sensörünü kullanacağına ve daha hızlı depolamaya sahip olacağına da inanılıyor.

GALAXY S23 ULTRA, 200 MP KAMERAYA SAHİP OLACAK!

Görünüşe göre Samsung, Galaxy S23 Ultra amiral gemisi akıllı telefonunu, iOS’a rakip olacak bir şekilde tasarladı ve cazip özelliklerle donattığı bu telefonu üzerinde çok çalıştı. Daha önce 200 MP lens hakkında birçok haber çıkmıştı. Bugün ise bu özellik kesin olarak doğrulandı.

Peki, 200 MP kameralı Samsung Galaxy S23 Ultra neler vaat ediyor? Samsung, Qualcomm’un 3D Sonic Max parmak izi sensörünü da bu cihazında kullandı.

Yine sadece Galaxy S23 Ultra’ya yönelecek olan 3D Sonic Max parmak izi okuyucusu, diğer sensörlere göre daha geniş bir alanı kaplıyor ve aynı anda iki parmağı okuyabiliyor ve bu sayede daha yüksek bir güvenlik seviyesi sunuyor.

Öte yandan bu özellik; Vivo X80 Pro ve iQOO 9 Pro gibi telefonlarda zaten kullanılıyor ve sahteciliğe karşı koruma teknolojisi içeriyor.

Bunlar Samsung Galaxy S23 Ultra için yeterince heyecan verici birkaç özellik. Güney Koreli şirket, Galaxy S23 serisini 2023 yılının ilk çeyreğinde çıkaracak. Yeni nesil Galaxy cihazında yeni bir pil süreci ve daha hızlı depolama gibi çarpıcı özellikler de yer alacak.

S23 Ultra’nın, UFS 3.1’den iki kat daha hızlı bir depolama sunması bekleniyor. Aynı zamanda daha fazla güç verimliliği sunan UFS 4.0 depolamaya da sahip olacağı konuşuluyor. Daha yoğun bir batarya ile gelecek olan cihaz, yüksek kapasitede hızlı şarj imkanı da sunacak.