OTO HABER

Yeni Nesil Volkswagen Caddy Şubat Ayında Türkiye’ye Geliyor

Üretildiği tarihten beri 3 milyondan fazla satışına imza atılan Volkswagen Caddy modelinin beşinci nesli bu yılın ilk çeyreğinde tanıtıldı. Yapılan açıklamada yeni nesil Volkswagen Caddy modelinin 2021 yılının Şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacağı bildirildi.

Yeni nesil Caddy, Volkswagen’in binek modellerinde kullandığı MQB platformu üzerine inşa edildi. Yeni nesil Caddy modelinde yeni farlar, tavana kadar uzanan stoplar, ön tampon ve alanı 1.4 metrekare olan panoramik cam tavan dikkat çekmekte. Modelin iç mekanına bakacak olursak dijitalleştirilmiş olan ön konsolda donanımın seviyesine bağımlı olarak 6.5 inç veya 8.25 inç ekran arasında değişiklik gösteren bilgi eğlence sistemleri standart bir biçimde sunulmakta.

Yeni Volkswagen y-tüm bu yeniliklere ek olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma, eroComfort koltuklar gibi daha birçok özelliği ile alıcıya sunulacak. Modelin süspansiyon sistemine gelecek olursak ön kısımda McPherson, arka kısımda ise torsiyon çubuğu yer almakta. Modelde ek olarak eCall, şerit takip asistanı, ön belge asistanı, direksiyon yardımcısı. park asistanı, geri manevra asistanı, adaptif hız sabitleyici ve kör nokta uyarı sistemi gibi yeni sürüş destek sistemleri bizleri karşılayacak.

Yeni nesil Volkswagen Caddy Türkiye’de 2.0 litrelik dizel motor ile satın alınabilecek. Söz konusu olan bu motorun 122 beygir güç ve 320 Nm tork ürettiği açıklandı.

Caddy’nin yeni nesli ile birlikte donanım seviyeleri de değişiklik gösterecek. Giriş kısmında model adını taşıyan Caddy isimli donanım konumlandırılırken, bir üst seviyede Life, o seviyenin bir üstünde ise Style ismi kullanılacak.

Haber hakkındaki düşüncelerinizi alt tarafta yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir