Motorola yakında birkaç yeni akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu modellerden biri de Moto Edge 30 Fusion olacak. İşte telefonun fiyatı ve özellikleri!

MOTO EDGE 30 FUSION FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

Motorola Moto Edge 30 Fusion modeli yakında tanıtılacak. Ancak öncesinde cihazla ilgili yeni bilgiler geldi. Telefonun perakende kutusundaki görseli paylaşıldı ve önemli özellikleriyle fiyat bilgisi ortaya çıktı. Kutusunda neredeyse hiç aksesuar bulunmayan cihazın fiyatı Hindistan’da 50 bin INR olacak. bu da yaklaşık 11.400 TL civarında bir fiyat etiketine denk geliyor.

Moto Edge 30 Fusion fiyatı şimdilik 11 bin lira civarında açıklandı. Türkiye satış fiyatı henüz kestirilemiyor. Bununla birlikte, akıllı telefonun bu hafta içinde resmi olarak piyasaya sürüldüğünde gerçek fiyatının bundan daha düşük olması çok muhtemeldir.

Edge 30 Fusion’ın 4,400 mAh’lik büyük bir pil paketi ile güçlendirileceği ve Kozmik Gri renk seçeneğiyle satışa sunulacağı belirtiliyor. 8GB RAM ve 128GB dahili depolamaya sahip modelle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Motorola Edge 30 Fusion, Qualcomm Snapdragon 695 işlemcisiyle güçlendirildi. 50 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörü içeren üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek ve 32 megapiksel selfie kamerası olacak.